woningaanpassing toilet elektrisch verstelbaar met bidet functie

  WONINGAANPASSING

Wanneer u een hogere leeftijd heeft bereikt, dan is het vaak wenselijk dat u uw woning laat aanpassen. Zo’n woningaanpassing voor oudere mensen is op vele manieren te realiseren. Als u uw huidige woning geschikt vindt om er voor zo lang als het kan te blijven wonen, dan kunt u overwegen om uw huis onderhoudsvriendelijk te laten maken. Maar ook door bijvoorbeeld uw keuken en badkamer in uw woning te laten aanpassen, en te voorzien van alle gemakken die wenselijk zijn voor senioren of minder validen.

Gepensioneerde mensen willen veelal graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dat kan natuurlijk niet in een huis dat steeds meer ongemakken oplevert. Daarom adviseren wij u om op tijd te denken aan woningaanpassing van en in uw huis, zodat u een zorgeloze toekomst tegemoet gaat.

besluit uw huis te laten verbouwen.

Als u  graag in uw koophuis wilt blijven wonen, is een verbouw van uw gedateerde woning de juiste oplossing voor u.

Uw huis te laten verbouwen en aan te passen tot seniorenwoning, behoort ook tot de mogelijkheden.

WONINGAANPASSING IN UW HUIS

Hoe ouder men wordt, hoe minder vitaal de meeste mensen zullen zijn. Dat is een bekend gegeven, maar is geen reden om niet in uw eigen huis te kunnen blijven wonen. Met wat aanpassingen in uw woning, kunnen wij uw huis van alle gemakken voorzien en verbouwen tot een seniorenwoning. Ook wanneer u minder valide bent, realiseren wij alle wenselijke aanpassingen aan en in uw huidige woning voor u.

Aanpassing van uw keuken en badkamer is natuurlijk wenselijk. Mensen op leeftijd krijgen vaak problemen met bukken en dan is een aangepaste keuken en badkamer een must. Iedere woningaanpassing wordt afgestemd op uw wensen, en denk daarbij aan de toekomst. Een drempelvrije woning is natuurlijk ideaal als u bijvoorbeeld slecht ter been bent, of zult zijn in de toekomst.

Kortom, een woningaanpassing van uw woning is iets om op tijd te laten uitvoeren. Zowel in uw huis als de buitenkant.

VOORBEELD VERBOUWING ZALTBOMMEL

EEN NIEUWE AANGEPASTE WONING LATEN BOUWEN

Dit is natuurlijk voor veel oudere mensen de meest ideale oplossing. Immers, u kunt uw huis helemaal zelf ontwerpen, of naar uw eigen ideeën samen met ons laten ontwerpen. Soms kan een woningaanpassing in uw huidige huis duurder zijn, dan een nieuw huis te laten bouwen.

Het voordeel is natuurlijk niet alleen het nieuwe ontwerp, maar ook dat wij uw huis van alle luxe, comfort en gemakken zullen voorzien. En natuurlijk geheel onderhoudsvrij.

Neem contact met ons op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

ONDERHOUDSVRIJE WONINGAANPASSING

Bij een woningaanpassing van uw huidige woning die onderhoudsvrij is, kunt u denken aan het vervangen van uw kozijnen als deze bijvoorbeeld van hout zijn. Tegenwoordig bestaan er hoogwaardige kunststofkozijnen. Er zijn zelfs kozijnen met houtnerf look. Maar ook aluminium kozijnen zijn natuurlijk een optie. Het voordeel hiervan is dat u nooit meer uw kozijnen hoeft te verven. Ook kan het dak volledig aangepast worden, evenals de dakgoot. Een onderhoudsvrije woningaanpassing voor senioren of minder validen, kan op talloze manieren gerealiseerd worden.

ENKELE VOORBEELDEN VOOR WONINGAANPASSING IN NIEUW TE BOUWEN OF BESTAANDE WONING

  • Aangepaste keuken
  • Een ruime woonkeuken
  • Slaapkamer en badkamer gelijkvloers
  • Mogelijkheid tot vloerverwarming
  • Eventueel rolstoelvriendelijke aanpassingen
  • Garage met ingang naar de hoofdwoning
  • Badkamer zonder drempels met inloopdouche
  • Bredere deuren voor als u een rolstoel nodig heeft
  • Of zelfs een garage of een andere ruimte om laten bouwen tot een slaapkamer met badkamer
Er zijn werkelijk talloze mogelijkheden om woningaanpassingen te realiseren. Wilt u zelfstandig blijven wonen? Heeft u plannen om een nieuwe aangepaste woning te laten bouwen, of wilt u uw huidige woning laten aanpassen? Wij denken met u mee en ontwerpen samen met u uw bouw- of verbouwplannen, die volledig aansluiten aan uw wensen.