Serioren woning nieuwbouw Bokhoven

   NIEUWBOUW

Uw nieuwe vrijstaande huis laten bouwen begint met het kopen van een stuk bouwgrond. Wanneer u de ideale locatie heeft gevonden en de bouwkavel heeft gekocht, wilt u natuurlijk meteen van start gaan met het ontwerpen van uw nieuw te bouwen huis.

Het voordeel van nieuwbouw is, is dat u kunt kiezen wat voor nieuwe woning u wilt en helemaal zelf het ontwerp bepaalt. Weet u al wat voor soort huis u wilt laten bouwen? Dan wordt er onder begeleiding van een architect en tekenaar een ontwerp gemaakt.

Maar u kunt zich ook laten inspireren door talloze bestaande ontwerpen, foto’s en voorbeelden van huizen die u heeft gezien, of door onze projecten.

Wat voor (vrijstaande) nieuwbouw u ook kiest, u kiest zelf de bouwstijl van uw nieuwe huis en de architectuur binnen in uw woning!

VAN BOUWPLANNEN TOT UW EIGEN NIEUWBOUW WONING

Na het kopen van de bouwgrond, begint het allerleukste van uw bouwplannen. Het ontwerp, de uiteindelijke bouwtekeningen en het eindresultaat, het huis van uw dromen!

Bij zo’n ontwerp krijgt u te maken met verschillende keuzes uit bouwmethoden en bouwstijlen.

Het type nieuwbouw woning dat uw wilt is geheel aan u. De keuzes variëren van een eenvoudige, kleine, gezellige eigen (senioren) woning, tot een riant landhuis. Er zijn talloze mogelijkheden om uw nieuwe eigen huis te realiseren.

VOORBEELD NIEUWBOUW SENIORENWONING BOKHOVEN

Bekijk meer nieuwbouw voorbeelden op onze nieuwbouwprojecten pagina.

DIVERSE BOUWSTIJLEN ZIJN MOGELIJK

Tevens zijn er vele soorten bouwstijlen waaruit u kunt kiezen. Zo’n bouwstijl bepaalt het uiterlijk en de uitstraling van de buitenkant van uw nieuwe huis en is het eerste wat men ziet. Ook met zo’n bouwstijl is heel creatief om te gaan. Bijvoorbeeld kunt u er voor kiezen voor een klassieke bouwstijl van uw huis, met een modern interieur. Of als u van een moderne architectuur houdt, zowel binnen als buiten, kan dit prachtig naadloos in elkaar opgaan.

Uw nieuwe woning wordt op de bouwgrond gebouwd, maar er is natuurlijk ook de mogelijkheid van bijvoorbeeld een ruime (wijn)kelder onder uw nieuwe huis. Of een andere wens dat u graag in of onder uw huis terugziet komen.

Wat ook zeer de moeite waard is om over na te denken, is niet enkel de steensoort en de bouwmethode, maar ook over het type kap van uw woning. Wat doet dit met de uitstraling van uw huis en wat voor mogelijkheden biedt zo’n kap?

U ziet; er zijn talloze combinaties mogelijk betreft de bouwstijl en de architectuur binnen in uw nieuwe eigen woning.

Neem contact met ons op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

DE MEEST VOORKOMENDE BOUWSTIJLEN

KLASSIEKE BOUWSTIJL

Een klassieke woning heeft een sierlijke en statige uitstraling. Deze bouwstijl heeft een duidelijk herkenbare architectuur en vaak een symmetrische opbouw. Deze bouw is nog steeds heel populair. Er wordt bij deze stijl veel gebruik gemaakt van sierlijke details dat resulteert in een huis met een uniek karakter. Een huis met grandeur.

LANDELIJKE BOUWSTIJL

Een landelijk huis heeft een nostalgische aankleding en verrassende vormen. Deze vormen zijn oneindig in hun mogelijkheden. Natuurlijk altijd voorzien van een modern wooncomfort en rieten kap, waardoor uw nieuwe huis een landelijk en rustiek uiterlijk krijgt. Desgewenst kunt u de muren laten schilderen in een wit tint.

MODERNE BOUWSTIJL

U houdt van moderne architectuur? Dan is deze duurzame bouwstijl de perfecte keuze voor uw nieuwe woning. Deze bouwstijl heeft unieke eigenschappen, zoals rechte lijnen, open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen en er worden vaak verschillende soorten materialen gebruikt, waardoor uw huis een moderne uitstraling krijgt.

EIGENTIJDSE BOUWSTIJL

Bij deze stijl zijn de mogelijkheden enorm. Alles mag en alles kan! Van speelse elementen in de gevels tot opvallende glaspartijen. Denk ook aan bijzonder kleurgebruik en gebruik van niet voor de hand liggende materialen. Uw smaak en wensen staan centraal. Kortom; laat uw fantasie de vrije loop en creëer uw eigen droomhuis!

Welke bouwstijl u ook kiest, u heeft de regie in handen! Van idee tot ontwerp, van bouwtekening tot eindresultaat, uw wensen staan bij ons altijd centraal.

Van Zon Realisatie bouwt en verzorgt het hele traject, van bouwgrond tot oplevering van uw nieuwe eigen huis!

WAT WIJ VOOR U DOEN

  • Onder begeleiding van een architect en/of tekenaar, wordt er volledig naar uw wensen en ideeën een ontwerp gemaakt. Dit is de fase waarin uw huis, steeds in overleg met u, zijn uiteindelijke vorm en eigenschappen gaat ontwikkelen. Denk hierbij aan de bouwstijlen en bouwmethodes, maar ook de architectuur binnen in uw nieuwe eigen woning.
  • De tekeningen en berekeningen ten behoeve van de vergunningaanvraag worden gemaakt en ingediend. De bouw- en woningtoezicht ambtenaar controleer of alle stukken voldoen aan het bouwbesluit en bestemmingsplan.
  • Het daadwerkelijk bouwen begint! Door duidelijke afspraken te maken kan de bouw worden gerealiseerd in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij u als nieuwe huiseigenaar in spe, steeds betrokken blijft. Communicatie met u staat bij ons altijd centraal en dat doen wij altijd het liefst persoonlijk. U als klant kunt, gedurende het hele bouwproces, genieten van uw in aanbouw zijnde nieuwe woning

Van Zon realisatie werkt met een zorgvuldig samengesteld team van zeer nette en betrouwbare mensen, die ieder zeer bekwaam zijn in hun eigen vakgebied.

U wilt uw eigen droomhuis laten bouwen?

Wij zorgen voor het meest vakkundig en betrouwbaar resultaat!