aanbouw drongelen

   AANBOUW

Wanneer u een grotere woning wilt, dan is een aanbouw van uw woning natuurlijk de beste oplossing. U kunt blijven wonen in uw huis, maar toch het genot beleven van bijvoorbeeld een grotere keuken, een ruimere woonkamer, of een uitgebouwde eetkamer. Er zijn talloze mogelijkheden om uw woongenot te verbeteren door een aanbouw aan uw huis.

AANBOUW VOOR EEN GROTERE WOONKAMER

Wilt u een grotere woonkamer? Een uitbouw laten aanbouwen is dan de beste manier om een ruimere woonkamer te realiseren.

Natuurlijk is dit afhankelijk van het type woning dat u heeft. Heeft u bijvoorbeeld een hoekwoning, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor een uitbouw van uw woonkamer, dan wanneer u een tussenwoning heeft. Is uw woonkamer gelegen aan de voorkant van uw huis, kunt u zelfs overwegen om uw woonkamer te laten uitbouwen aan de achterkant, zodat uw grotere woonkamer uitzicht heeft op de tuin. Heeft u een vrijstaand huis, dan zijn er natuurlijk heel veel opties om een grote woonkamer te realiseren. Kortom, genoeg mogelijkheden om uw huis te voorzien van een grote, ruime woonkamer.

AANBOUW LICHTSTRAAT DRONGELEN

UITBOUW MET SCHUIFPUI EN LICHTSTRAAT

Houdt u van veel licht in het uit te bouwen gedeelte van uw woning, dan is een schuifpui en een dak, dat gedeeltelijk of voor een groot deel van glas wordt gemaakt, de ideale oplossing voor u. Ook bij deze vorm van aanbouw kunt u uit een verscheidenheid aan voorbeelden kiezen.

Wilt u een uitbouw met een lichtstraat? Of liever een gewone aanbouw voor een grotere woonkamer of eetkamer? Er zijn talloze ontwerpen die wij voor u kunnen realiseren.

Neem contact met ons op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

VOORDELEN UITBOUWEN VAN UW WONING:

 • Uw huis is meteen meer waard
 • U ervaart direct een prettiger wooncomfort
 • Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon blijven wonen in uw eigen huis
 • U blijft in uw eigen omgeving
 • Een aanbouw is goedkoper
 • Een aanbouw van uw woning kan al binnen 6 weken worden gerealiseerd

AANBOUW VAN EEN WOONKEUKEN

Als u een echte liefhebber bent van uitgebreid koken en graag in de keuken bent, dan is een woonkeuken echt iets voor u.

U wilt dan natuurlijk graag een grotere keuken, maar vooral ook een ruime keuken met voldoende werkblad en een grote kookplaat, of zelfs een kookeiland. Maar ook met de mogelijkheid om een grote eettafel in uw keuken te plaatsen, zonder dat u het ontbreekt aan voldoende ruimte.

Er zijn talloze mogelijkheden om uw huidige keuken te vergroten en er zijn evenzoveel voorbeelden om ideeën op te doen voor een prachtig ontwerp van een woonkeuken naar uw eigen smaak. Een woonkeuken of grotere keuken aanbouwen kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld een compleet nieuwe keuken aan laten bouwen, uw keuken vergroten door een uitbouw van uw huidige keuken, met bijvoorbeeld openslaande deuren naar de tuin, of een schuifpui met een lichtstraat of een lichtkoepel.

MAAR OOK UITBREIDING VAN UW WONING DOOR BIJVOORBEELD EEN AANBOUW VAN:

 • Een grote bijkeuken
 • Een garage die vanuit de hoofdwoning te betreden is, desgewenst met dakopbouw
 • Een kantoor
 • Een bedrijf aan huis
 • Een complete verdieping op uw dak, waardoor u tot wel 33% meer woonoppervlak krijgt
 • Een aanbouw met een dakterras
 • Aanbouw van een bijgebouw met eigen entree. Deze is niet vanuit de hoofdwoning te betreden

 

Er zijn talloze mogelijkheden om uw woning te vergroten, die volledig aansluiten aan uw wensen, voor u te realiseren.

Wat voor aanbouw u ook wenst, wij realiseren ieder ontwerp tot een vakkundig resultaat!

BOUWVERGUNNING

Of u een bouwvergunning nodig heeft voor een aanbouw, kunt u heel makkelijk zelf checken op www.omgevingsloket.nl. Heeft u een bouwvergunning nodig, dan regelt van Zon realisatie dit voor u.

Hoe wij te werk gaan bij een bouwvergunning of omgevingsvergunning en hoeveel voordelen hett voor u heeft dat wij dit voor u doen, kunt u hier lezen.